TOKAT TURHAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) işbirliği ile İlçemiz 15 Temmuz  Ferhat Koç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda "Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" düzenlendi.
2020 Yılı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

          İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YILDIZ, şube müdürümüz Aziz DURGUN, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı Turnuvaya, İlkokul düzeyinde; Pentago, Mangala, Equilibrio ve QBitz oyunlarında 54 öğrenci, Ortaokul düzeyinde ise Pentago, Mangala, Reversi ve Kulami oyunlarında 42 öğrenci yarıştı. Koordinatör, Başhakem ve ilkokul ve ortaokul gruplarında 12'şer hakem organizatörlüğünde gerçekleşen yarışmalarda, her oyun kategorisinde kazanan iki öğrenci, İl bazında Tokat'ta  düzenlenecek olan turnuvaya katılmaya hak kazandılar.           Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve şube müdürümüz tarafından verildi.   20-02-202020-02-202020-02-2020

Turhal Hükümet Konağı - 275 36 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.