TOKAT TURHAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

2019-2020 Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Konferans Salonu'nda Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler alınarak gerçekleştirildi.

 

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YILDIZ, Şube Müdürlerimiz Sayın Aziz DURGUN, Sayın Murat SAPANCA, Sayın Ayhan YILDIZ, ilçemizde görev yapan resmi / özel okul / kurum müdürleri katıldı.

 

 "2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı"nın birinci döneminin ve pandemi sürecindeki uzaktan eğitimin değerlendirildiği toplantıda YIK-YAP projesi kapsamındaki okullar ve daha önce okul müdürlüklerine bilgi olarak gönderilen gündem maddeleri ele alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YILDIZ uzaktan eğitim kapsamında yapılan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapıp tespit edilen hususlar hakkında okul yöneticilerini bilgilendirdi.

 

 Daha sonra, şube müdürleri söz alarak sorumlu oldukları bölümlerle ilgili yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi verdi.

 

 Okul müdürleri ile gündem maddeleri üzerinde fikir alışverişi sonrası dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.


15-06-202015-06-2020

 

 

Turhal Hükümet Konağı - 275 36 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.