TOKAT TURHAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı Yapıldı

"2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ilçemize bağlı okul/kurumların Okul Müdürleri Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı."
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YILDIZ başkanlık ederken, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz YILDIZ'ın konuşmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz konuşmasında, müdürlerimizin gayretiyle, bir eğitim öğretim yılına daha huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir şekilde gireceklerini, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde hedeflenen başlıklara yoğunlaşmaya devam edeceklerini, okul Müdürlüklerimizin bu bağlamda üzerine düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getireceklerini temenni ettiklerini belirtti.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin zorlu bir çalışma sürecinden geçtiğini ve elde edilen sonuçların okul müdürleri tarafından değerlendirilmesini istedi.

Toplantının devamında, şube müdürleri tarafından sorumlu oldukları birimlerdeki çalışmalar, mevzuattaki yenilikler ve yeni eğitim öğretim yılında ilimizin eğitim durumu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Okul kurum müdürlerinin de bu konularda sorularına ve fikirlerine yer verilerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet YILDIZ'ın başarı ve iyi dilek temennisiyle sonlandırıldı.09-09-201909-09-201909-09-2019

Turhal Hükümet Konağı - 275 36 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.