TOKAT TURHAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Okul Güvenliği konulu toplantı 01.10.2018 Pazartesi günü saat 10.30’ da Turhal Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda İlçe Kaymakamımız Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER başkanlığında yapıldı.

 

Yapılan toplantıda, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında alınacak önlemler ve öğrenci taşıma güvenliği ile ilgili konular ele alındı.

 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamımız Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER “ İlçemizdeki tüm öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri için okul içerisinde ve çevresinde her zaman olduğu gibi her türlü tedbirin alınacağını belirtti.

 

Toplantının başlangıcında bir sunum gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YILDIZ, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Okul güvenliğiyle ilgili tüm tedbirlerin alındığını,Taşımalı eğitim kapsamında servis araçlarıyla taşıma merkezi okullara taşınan öğrencilerimizin okullara erişiminin güvenli şekilde yapılması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

 

Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Geniş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Jandarma Komutan V. Vedat Ortabakar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, veliler, taşıma yüklenicileri katıldılar.

04-10-201804-10-2018

 

Turhal Hükümet Konağı - 275 36 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.